Srijeda, 9. listopada 2024.

Kontinuirano ulaganje u rad s mladima, više od 400 djece i mladih aktivno u 25 gradskih sportskih udruga

Zajednica sportova grada Đurđevca godine danas broji 25 sportskih udruga s više od 600 aktivnih sportašica i sportaša, pri čemu je više od 400 djece i mladih.

Rekao je to na posljednjoj sjednici đurđevačkog Gradskog vijeća Ivan Juričić, predsjednik Zajednice sportskih udruga grada Đurđevca, i dodao da je zadovoljan radom škole nogometa i izvrsnim rezultatima i uspjesima juniora Nogometnog kluba Graničar.

Dodao je da će škola tako od jeseni u Đurđevcu biti domaćin mladim igračima Dinama, Hajduka, Rijeke, Osijeka i drugih velikih hrvatskih klubova.

– Zajednica sportova je u protekloj godini sufinancirala rad stručnih trenera, osigurala besplatne zdravstvene preglede za sve sportaše, osigurala prijevoz na natjecanja za sve sportske udruge te organizirala i sufinancirala sportske događaje tijekom godine – rekao je Juričić.

Istaknuo je kako je glavni cilj zajednice uključivanje što više djece u sportske aktivnosti te kontinuirani radi na tome da sportaši imaju što bolje uvjete za rad.

– Uvjeti koje poboljšavamo u suradnji s Gradom i ulaganjima u sport i sportsku infrastrukturu daju očekivane rezultate – zaključio je.

Slušaj uživo
zatvori