Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO Policija objavila detalje jučerašnje teške nesreće na Varaždinskoj, evo tko je kriv

Policijska uprava koprivničko-križevačka objavila je pojedinosti prometne nesreće koja se jučer nešto prije podneva dogodila na Varaždinskoj cesti u Koprivnici.

U policiji ističu da je nesreću skrivio 41-godišnjak koji je u 11:40 vozio osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka u smjeru Kunovec Brega.

– Zbog ne držanja potrebnog razmaka od vozila ispred sebe udario je u osobni automobil koprivničkih registarskih oznaka koji je u istom smjeru vozila 20-godišnjakinja, a koja je usporila brzinu kretanja vozila radi skretanja ulijevo – objašnjavaju i dodaju da je nakon sudara automobil koprivničkih registarskih oznaka odbačen na suprotnu stranu kolnika gdje se sudario s kamionom bjelovarskih registarskih oznaka koji je iz suprotnog smjera vozio 43-godišnjak.

>> FOTO: UPRAVO Težak sudar kamiona i osobnih vozila, ima ozlijeđenih

U prometnoj nesreći 20-godišnja vozačica je lakše ozlijeđena, a protiv vozača koji je skrivio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

– Zbog očevida je od 12:05 do 12:38 za sav promet bila zatvorena dionica državne ceste broj 2 te se promet odvijao okolnim ulicama uz regulaciju prometa policijskih službenika – zaključuju u policiji.

Slušaj uživo
zatvori