Srijeda, 9. listopada 2024.

Članice Udruge žena grada Đurđevca pripremaju veliki projekt, Mišulin: Cijela nam je godina u znaku obilježavanja 25. godišnjice rada

Iako je vrijeme ljetnih odmora, članice Udruge žena grada Đurđevca u velikim su pripremama za realizaciju još jednog projekta.

Naime, iz Grada Đurđevca su poručili da članice završavaju ediciju pod nazivom “Kreativne čuvarice tradicijske baštine grada Đurđevca” posvećenoj četvrt stoljeća rada ove vrijedne ženske đurđevačke udruge.

– Cijela nam je godina u znaku obilježavanja 25. godišnjice rada i djelovanja. U prvom dijelu godine prigodno smo to obilježile, a do kraja godine završavamo projekt vezan uz obljetnicu. Radi se o tekstu o našim počecima, o našim vrijednim članicama te brojnim aktivnostima kroz sve te godine koje će u jednoj većoj ediciji tekstualno objediniti naša članica Anđela Lenhard Antolin. Uz tekst nam je važno sve dokumentirati te obiljem fotografija popratiti i zabilježiti sva naša brojna sudjelovanja na gradskim, županijskim, hrvatskim i međunarodnim događanjima i manifestacijama – rekla je Mirjana Mišulin, predsjednica Udruge žena grada Đurđevca, i dodala da se nada da će taj obiman posao biti gotov do kraja godine.

Slušaj uživo
zatvori