Srijeda, 2. listopada 2024.

Bit će smijeha do suza, mještani kraj ljeta slave s tri kazališne predstave

U sklopu manifestacije “Ferdinantski pozdrav ljetu”, koja slavi kraj ljeta u Ferdinandovcu, četvrtak i petak rezervirani su za kazališne predstave koje će razveseliti sve ljubitelje dobre zabave i smijeha.

Društveni dom u Ferdinandovcu bit će mjesto gdje će Udruga umirovljenika Ferdinandovac prikazati predstave “Cipele” i “Đurđa nema sreće”. Ove komične predstave, u izvedbi lokalnih glumaca, donose životne priče prepune humora i topline, koje će zasigurno nasmijati publiku i pružiti im nezaboravnu večer. Početak je u četvrtak u 20 sati.

Dan kasnije, u isto vrijeme i na istome mjestu, gostovat će glumišna družina iz Virja. Oni će izvesti svoju nagrađivanu predstavu “V(INA) d.o.o.” koja je već osvojila srca publike diljem regije. Ova predstava, poznata po duhovitim dijalozima i sjajnoj glumačkoj izvedbi, govori o svakodnevnim situacijama koje na smiješan način preispituju naše navike i odnose.

– Pozivamo sve mještane i goste da nam se pridruže u Društvenom domu u Ferdinandovcu i uživaju u ovim izvrsnim kazališnim izvedbama. Dođite, dobro se nasmijte i zabavite u društvu prijatelja i susjeda – naveli su organizatori u pozivu.

Izvor: Općina Podravske Sesvete
Slušaj uživo
zatvori