Subota, 5. listopada 2024.

[1. ŽNL] Podravcu dolazi vječni rival Prekodravac, Omladinac u Koprivničkom Ivancu, sastaju se dvije Drave

Utakmice drugog kola Prve županijske nogometne lige igrat će se ovog vikenda.

Novo kolo u subotu u 17 sati na igralištu u Miklinovcu otvorit će istoimeni domaćin i Rudar iz Glogovca. Miklinovčani su u prvom kolu odigrali bez golova s Dravom iz Novigrada Podravskog, dok su Glogovčani poraženi od Sloge.

Svi ostali susreti igrat će se u nedjelju također u 17 sati, a Lipi u Hlebine dolazi obližnja Panonija. Hlebinčani su pritom u novu sezonu Prve ŽNL ušli porazom protiv favoriziranog Podravca, dok su Peterančani u golijadi i uz rezultat 3:3 u Herešinu podijelili bodove s Omladincom.

Baš će Omladinac u nedjelju put Koprivničkog Ivanca gdje će odmjeriti snage s već spomenutom Slogom koja je u prvom kolu “ubrala” sva tri boda.

Podravske Sesvete bit će mjesto susreta Drave i Drave – domaćoj ekipi dolazi Drava iz Novigrada Podravskog. U debiju sezone domaćini su bili bolji od Viktorije, a gosti su, kao što smo već to i napisali, u Miklinovcu odigrali bez golova.

Novovirovski Graničar dočekat će Viktoriju i to nakon remija od 2:2 u Starigradu.

Kad smo već kod Starigrada, on će put Koprivničkih Bregi gdje će pristići Mladosti koja je u prvom kolu teško poražena od favoriziranog Prekodravca, izgubila je 6:1.

Najzanimljiviji susret kola ostavili smo za kraj, a riječ je o derbiju u Torčecu u kojem će se sastati vječni rivali Podravec i Prekodravac. Atraktivan susret je iz Druge županijske nogometne lige preselio u Prvu, a dodatan vjetar u leđa ovim ekipama daju pobjede na početku sezone. Podsjetimo, Podravec je prošle sezone osvojio naslov prvaka koji je osigurao u zadnjem kolu upravo protiv Prekodravca na domaćem terenu, a Torčanci su tada slavili uvjerljivo sa 7:3. No, i Ždalčani su prošle sezone svladali Torčance te su na domaćem terenu slavili s 4:0. Tek treba vidjeti hoće li se domaći teren i u nedjelju pokazati kao prednost.


Raspored igranja drugog kola Prve županijske nogometne lige:

31.8.2024. 17:00 Koprivnica NK Miklinovec – NK Rudar (G)
1.9.2024. 17:00 Hlebine NK Lipa – NK Panonija
1.9.2024. 17:00 Koprivnički Ivanec NK Sloga – NK Omladinac
1.9.2024. 17:00 Podravske Sesvete NK Drava (PS) – NK Drava (NP)
1.9.2024. 17:00 Novo Virje NK Graničar (NV) – NK Viktorija
1.9.2024. 17:00 Koprivnički Bregi NK Mladost Bregi – NK Starigrad
1.9.2024. 17:00 Torčec NK Podravec – NK Prekodravac

Tablica Prve županijske nogometne lige:

Slušaj uživo
zatvori