Nedjelja, 1. rujna 2024.

Tradicionalni turnir ratnih veterana okupit će 22 streljačke ekipe iz četiri države: Interes je sve veći, stižu nam najjače ekipe u Hrvatskoj

Tradicionalni međunarodni turnir ratnih veterana u gađanju zračnom puškom održat će se 3. kolovoza na streljani Gradskog stadiona Ivan Kušek-Apaš u Koprivnici.

Riječ je o 11. izdanju turnira koji će se održati povodom 5. kolovoza, Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, poručili su iz UDVDR-a Republike Hrvatske Podružnice Koprivničko-križevačke županije.

Spomenuli su i da će turnir početi u devet sati, a organizator je UDVDR Republike Hrvatske Ogranak grad Koprivnica. Prijavljene su pritom 22 streljačke ekipe iz četiri države, nekoliko županija te udruga većih gradova Hrvatske.

– Ovo natjecanje kroz protekle godine iskristaliziralo je izuzetnu kvalitetu pa je po broju krugova u rangu državnog veteranskog prvenstva. Interes je sve veći, a osim domaćih ekipa prijavljeno je i nekoliko najjačih ekipa u Hrvatskoj – zaključili su.

zatvori