Subota, 27. srpnja 2024.

SAZNALI SMO Evo kako će naši saborski zastupnici provesti ljetnu pauzu

Saborski zastupnici su na ljetnoj pauzi koja traje do 15. rujna, a kada se vrate zasjedanja će se nastaviti na novoj lokaciji zbog obnove zgrade Sabora.

Tim povodom kontaktirali smo naše saborske zastupnike i upitali kako će provesti ljetnu stanku i kako su zadovoljni dosadašnjim radom u Saboru.

Gradonačelnik i saborski zastupnik Mišel Jakšić jedan dio stanke provest će radno, a jedan dio iskoristit će za godišnji odmor.

– S obzirom na to da imam dosta obveza u uredu u Koprivnici kao gradonačelnik, još imam tamo posla do 1. kolovoza i onda ću na 10 dana odmagliti na Pelješac – poručio je Jakšić za Media Servis.

Tomislav Golubić, zastupnik SDP-a, prokomentirao je rad Hrvatskog sabora, ali nam je otkrio i planove za godišnji odmor.

– U dosadašnjem radu 11. saziva Hrvatskoga sabora Klub SDP-a radio je u skladu s programom temeljem kojeg smo i dobili glasove građana. Konstruktivnom raspravom  upozoravali smo na sve loše i davali prijedloge kako bi se u budućnosti bolje živjelo u Hrvatskoj. Nažalost, glavne teme rasprava u Saboru su bile one kojima se ne pomaže građanima već se jača politička podjela našeg društva. Godišnji odmor namjeravam provesti s obitelji – rekao je Golubić.

S druge strane, zastupnik Željko Lacković i dalje je u velikoj gužvi.

– Nisam završio još niti rad u Saboru, niti isplanirao godišnji odmor – kaže.

Pitali smo i HDZ-ovog saborskog zastupnika, Darka Sobotu no on nam nije odgovorio na upit.

zatvori