Subota, 27. srpnja 2024.

Policija jučer uhitila tri vozača – jedan nadrogiran, drugi pijan, a treći bez položenog vozačkog bježao policajcima

Tijekom jučerašnjeg dana koprivničko-križevačka policija imala je pune ruke posla – uhićena su tri vozača.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su da je tako jučer oko 12:30 u Križevcima u nadzoru prometa zatečen 33-godišnjak koji je vozio moped.

– Kod vozača je preliminarnim testiranjem na droge utvrđena prisutnost droga u organizmu. Vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – ističu u policiji.

Nadalje, napominju i kako je u 14:15 u Koprivnici na Varaždinskoj cesti u nadzoru prometa zatečen 52-godišnji vozač koji je vozio osobni automobil pod utjecajem alkohola od 1,55 promila.

– Budući da je vozač recidivist prometnih prekršaja uhićen je, a vozilo je privremeno oduzeto o čemu je obaviješten nadležni prekršajni odjel općinskog suda te će protiv vozača biti pokrenut prekršajni postupak – govore u policiji.

Nastavljaju i kako je u 18:40 u Križevcima zatečen 23-godišnjak koji je vozio motocikl prije položenog vozačkog ispita i nije postupio po izdanoj naredbi policijskog službenika da zaustavi motocikl.

– Prilikom zaticanja vozača, na motociklu su utvrđeni tehnički nedostaci, vozač je uhićen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak – zaključuju u policiji.

zatvori