Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Općina se pohvalila s pet velikih građevinskih zahvata. ‘Molimo mještane za još malo strpljenja’

Općina Đelekovec na svojim je stranicama objavila fotografije radova na infrastrukturi koji su u tijeku.

Pohvalili su se s čak pet velikih zahvata.

– Pri kraju je izgradnja novog dječjeg vrtića te su tijekom proteklog tjedna postavljena i igrala na novom dječjem igralištu. Već od ove jeseni naši će mališani krenuti u novi vrtić – objavili su.

U tijeku je i rekonstrukcija ceste prema Imbriovcu kojom će se obnoviti veći dio ceste između Đelekovca i toga mjesta. Podsjetimo, ovaj projekt Općina Đelekovec provodi u suradnji sa Županijskom upravom za ceste.

– Proteklog tjedna u Đelekovcu, u ulici Palih boraca, postavljeni su spremnici za odvojeno sakupljanje otpada koji će se uskoro, nakon uređivanja okoliša, staviti u funkciju, čime će se ukinuti zeleni otok kod zgrade Doma kulture. Plan je do kraja godine postaviti takve spremnike i u Imbriovcu – nastavili su.

Dodaju i kako se na državnoj cesti DC20 trenutno provode završni radovi na aglomeraciji postavljanjem crpnih stanica, a započelo je i asfaltiranje nerazvrstanih cesta u Đelekovcu nakon radova na aglomeraciji. Trenutno se radovi obavljaju u Dravskoj ulici i odvojku u Miškininoj.

– S obzirom na opseg ovih projekata, molimo mještane za još malo strpljenja zbog prometnih poteškoća i neugodnosti. Shvaćamo da ovakvi uvjeti otežavaju svakodnevno funkcioniranje i prometovanje, no nikada se toliko nije radilo te ćemo do kraja ljeta imati realizirano nekoliko velikih projekata od ogromne važnosti za našu općinu – poručilo je općinsko vodstvo.

Slušaj uživo
zatvori