Subota, 27. srpnja 2024.

Neodgojeni posjetitelji uništavaju tek otvoreno igralište: Dok smo jednom nogom na zapadu, drugom smo do riti ‘vgrezli’ na Balkanu

Iako je tek nedavno moderno igralište iza “školaka” ugledalo svjetlo dana, nažalost već se našao na meti neodgovornih i neodgojenih posjetitelja.

Do sada su svim posjetiteljima najveće muke zadavali komarci, no neodgovorni pojedinci sada su pokazali svoje pravo lice. Tako su odlučili limenke od piva, omote od grickalica i plastične boce, umjesto baciti u koševe za smeće ostaviti na sjedalima.

Izvor: Što vas žulja – Koprivnica

Upravo se takva objava proširila u jednoj koprivničkoj Facebook grupi koja je izazvala niz negativnih komentara.

– Dok smo jednom nogom na zapadu, drugom smo do riti “vgrezli” na Balkanu – rekla je ogorčena članica.

>> FOTO Moderno zdanje iza ‘školaka’ je gotovo, ravnatelj Martić: Učenici će napokon izaći iz zatvorenog prostora dvorane na igralište

Druga članica se nadovezala kako smatra da djeci nedostaje kućnog odgoja.

– Svaki dan sam tamo. Uglavnom hrpa djece kojoj nedostaje osnovni odgoj. I da se razumijemo, ne odgajaju škole i vrtići, već roditelji tako da su ta djeca oličenje svojih roditelja. Samo je pitanje kad će sjedalice biti iz čupane – dodala je.

Izvor: Što vas žulja – Koprivnica

Većina se slaže kako djeca nisu kriva i da su ona slika svojih roditelja.

– Ovo nema veze sa zapadom niti Balkanom, ovo je kućni odgoj, opća kultura i poštovanje prostora i ljudi oko sebe – zaključio je član grupe.

Izvor: Što vas žulja – Koprivnica
zatvori