Subota, 27. srpnja 2024.

Najavljen malonogometni turnir županijskih klubova, sve utakmice na Gradskom stadionu u Koprivnici

Nogometni klub Bratstvo Kunovec i ove godine za vrijeme ljetne stanke u natjecanjima organizira 5. Malonogometni turnir županijskih klubova, Studenac Pan kup.

Turnir će se po novome održati na malonogometnom terenu Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek – Apaš’ u Koprivnici uz sudjelovanje seniorskih i veteranskih momčadi. Predviđeno vrijeme trajanja turnira je od 9. do 20. srpnja. Pokrovitelji su Studenac marketi i Pan pivo.

Igra se za ukupni nagradni fond od 10.000 eura, od čega će seniori podijeliti 6.300, a veterani 3.700 eura. Prvo mjesto donosi 3.500 eura u kategoriji seniora te 1.800 kod veterana.

Prijavljeno je 12 seniorskih momčadi: Borac Imbriovec, Mladost Molve, Osvit Đelekovec, Starigrad, Močile, Tomislav Drnje, Lipa Hlebine, Sokol Sokolovac, Mladost Sigetec, Omladinac Herešin, Mladost Koprivnički Bregi i Poljoprivrednik iz Kapele Podravske.

Među veteranima nadmetat će se šest klubova: Osvit Đelekovec, Omladinac Herešin, Tomislav Drnje, Starigrad, Reka te Bratstvo-Miklinovec iz Kunovca i Miklinovca.

Do četvrtine finala, prva utakmica uvijek počinje u 19 sati, a posljednja, šesta u 22.20 sati.

– Velika novina je da smo turnir preselili na Gradski stadion u Koprivnici kako bismo napravili korak više u uvjetima igranja te doprinjeli ugodnijem boravku igračima i gledateljima. Zahvaljujem Goranu Međurečanu iz Komunalca i gradonačelniku Mišelu Jakšiću što su omogućili da se u Koprivnici okupljaju županijski klubovi – kazao je uime organizatora Dejan Zrinski, trener Bratstva.

Uskoro donosimo sve parove.

Snimio Goran Generalić

 

zatvori