Subota, 27. srpnja 2024.

Kupujete ili prodajete nekretninu? Nekretnine Tara obavlja najbolju uslugu u županiji

Nekretnine Tara, agencija je koja već više od 20 godina uspješno posreduje u prodaji, kupnji i najmu bilo koje nekretnine na području Koprivničko-križevačke županije i šire.

U agenciji ističu da ono što ih razlikuje od drugih agencija jest kompletno vođenje procesa prodaje ili kupovine nekretnine, osobniji odnos sa klijentom te pomoć oko svih popratnih radnji kao što je ishođenje dokumentacije vezane uz legalnost nekretnine.

Prezentacija samih nekretnina naprednija je od konkurentnih agencija s obzirom da su slike napravljene vrlo profesionalno uz virtualne šetnje gdje potencijalni kupci mogu dobiti potpuni dojam izgleda i rasporeda nekretnine bez da su je osobno vidjeli. Na taj način kupci mogu vrlo lako eliminirati nekretnine koje im nisu od interesa, ne gubeći dragocjeno vrijeme razgledavajući takve nekretnine.

Još jedna posebnost ove agencije što imaju i bogatu ponudu vrlo atraktivnih domova u Španjolskoj po primamljujućim cijenama koje su često pristupačnije od onih na hrvatskoj obali.

U Koprivnici imamo veliku potražnju nekretnina, u odnosu na ponudu.

Upravo to i je razlog što se postižu vrtoglave cijene za nekretnine koje su u njihovoj ponudi. Gotovo svaki se kvadrat prodaje po traženim cijenama, ne postoji puno mjesta za pregovore. Cijene nekretnine određuje vlasnik, odnosno prodavatelj. Sve što mi možemo je dati savjet u skladu sa tržišnom vrijednosti.

Ukoliko prodajte kuću, stan ili zemljište na području Koprivničko-križevačke županije, slobodno im se javite s povjerenjem.

Mogu vam posredovati i u prodaji nekretnina na moru ili na području Varaždinske županije. U samom centru Varaždina je nedavno i otvoren novi ured.

Nekretnine Tara u ponudi imaju sve od obiteljskih kuća, stanova, vikendica, apartmana i vila na moru, poslovnih prostora, građevinskih i poljoprivrednih zemljišta i vinograda. Sve njihove nekretnine spremne su za obilazak, a nakon kontaktiranja jedan od njihovih agenata će vam rado pokazati dostupne nekretnine i dati sve važne informacije.

Ured u Koprivnici svi dobro znaju, nalazi se na Florijanskom trgu 12. Potpuna ponudu nekretnina kao i ostale informacije vezane za agenciju naći ćete na www.tara-nekretnine.hr

zatvori