Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Kseniji Kolarević prestižna nagrada ‘Zlatne ruke s pisanim priznanjem’

Na svečanoj akademiji u Zagrebu kojom je obilježen 30. dan Hrvatske obrtničke komore prestižna nagrada dodijeljena je Kseniji Kolarević iz Molvi.

Iz Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije poručili su da je Kolarević vlasnica obrta za proizvodnju drvene ambalaže, a dobila je plaketu “Zlatne ruke s pisanim priznanjem” i to zbog dugogodišnjeg vođenja obrta i uspješnog poslovanja kao i doprinosa razvoju i promidžbi obrtništva.

Spomenimo da njen obiteljski obrt posluje od 1995. godine, a bavi se proizvodnjom drvene ambalaže. U počecima obavljanja obrta, vlasnik obrta bio je njen pokojni suprug, a ona je od samih početaka sudjelovala u razvijanju danas vrlo uspješnog poslovanja. Danas obrt stalno zapošljava 19 zaposlenika, a Kolarević je izuzetno aktivna u tijelima Udruženja obrtnika Đurđevac. Nakon smrti supruga nastavila je obiteljski posao i uspješno razvila poslovanje. Danas želi očuvati tradiciju obiteljskog obrta pa tako s njom u obrtu radi i njezin sin.

Dodajmo i da je Kolarević predsjednica Ceha proizvodnog obrta Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, a također je predsjednica Sekcije drvoprerađivača Hrvatske obrtničke komore.

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije joj je dodijelila priznanje “Obrtnica 2020. godine”, a Hrvatska obrtnička komora dodijelila joj je 2023. godine Priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva i unaprjeđenju rada obrtničkih asocijacija.

Izvor: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije
Izvor: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije
Slušaj uživo
zatvori