Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

IGRAT ĆE SE MEMORIJAL BRAĆE KOLAR Vjekoslav: Ovo je za nas tužna obljetnica, no srca su nam ispunjena jer imamo prekrasne prijatelje

Na stadionu Nogometnog kluba Mladost u Molvama sutra će se igrati Memorijal braće Kolar.

Podsjetimo, riječ je o lijepoj priči obitelji Kolar koju su inicirali braća Vjekoslav i Tomislav, a koja je, nažalost, nastala gubitkom njihovog tate Vladimira.

Kako nam je to rekao Vjekoslav Kolar, prvi memorijal održan je u krugu najbližih prijatelja, a u sutrašnjem sedmom izdanju očekuje se velik broj gostiju.

– Iz godine u godinu dolaze nam gosti kao da imamo male svatove – očekujemo oko 100 gostiju kroz cijeli dan. To nas veseli jer to znači da svi cijene uspomenu na našeg tatu i naš trud. Iako je ovo za našu obitelj tužna obljetnica, srca će nam sutra biti ispunjena ljubavlju i ponosom jer imamo prekrasne prijatelje koji su iz godine u godinu s nama – poručio je Vjekoslav.

Kad je pak riječ o programu memorijala, kao i svake godine svečanost će započeti u 16:45 odlaskom na mjesno groblje u Molvama gdje će se kroz kratku molitvu koju će predvoditi župnik Zdravko Tuba položiti vijenac, dok će u 18 sati na stadionu početi utakmica između Tomi i Vjeko tima, a nakon toga slijedi druženje.

Za veterane, odnosno generaciju s kojom je igrao tata Vladimir, pripremljen je pak turnir u beli. Okupljanje za ovaj dio memorijala predviđeno je za 10 sati također na stadionu, dok će turnir početi u 11 sati uz druženje.

Slušaj uživo
zatvori