Subota, 27. srpnja 2024.

FOTO/VIDEO Otvoren novi Robin market u Koprivnici na Čardi!

U petak, 19. srpnja, otvoren je novi Robin market u Koprivnici na adresi Čarda 2.

Na novoj lokaciji koja se prostire na 100 metara kvadratnog i moderno opremljenog prodajnog prostora kupce očekuje bogat asortiman hrane, pića i kućanskih potrepština, kontinuirane akcije te uvijek dnevno svježi pekarski proizvodi poput krafni, kroasana, bureka, hot-dogova, sendviča i slično.

Radno vrijeme novog Robin marketa je od ponedjeljka do subote od šest do 21 sat te radnim nedjeljama od sedam do 21 sat. Nedjeljno radno vrijeme uvijek je moguće provjeriti na podstranici Marketi, na Robin klub mobilnoj aplikaciji (koju je moguće preuzeti s Google Play-a i App store-a) i pretragom na Google tražilici i na Google lokacijama.

Za ugodan ugođaj i dobru uslugu, za kupce će u trgovini svakodnevno na raspolaganju biti nasmijane kolegice Helena, Đurđica, Jadranka i Sara.

– S obzirom da se ovo Robin prodajno mjesto nalazi na rubu poduzetničke zone i u blizini Sveučilišta Sjever, nadamo se da će ovaj Robin market biti usputna stanica studentima koji će u Robinu moći nabaviti sve za užinu, kao i svima koji ovim putem putuju na posao te naravno, susjedima koji žive u blizini. Zadovoljan kupac osnovni je cilj poduzeća Robin te stoga posebnu pažnju posvećujemo upravo njima koji nas motiviraju da uvijek unapređujemo svoje usluge i poslovanje. Nadamo se da će kupci biti zadovoljni novim marketom te da će se lako naviknuti na novu lokaciju – rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin marketa.

Ako još niste stigli posjetiti novootvoreni market, pogledajte fotogaleriju s otvorenja.

zatvori