Subota, 5. listopada 2024.

FOTO Održan 5. Robin FAMILY DAY u Koprivnici!

Sunčane nedjelje, 7. srpnja održan je peti po redu Robin FAMILY DAY!

Kroz koprivnički Gradski park tog dana prošlo je 1500 ljudi koji su zajedno sa svojim obiteljima uživali u raznim aktivnostima i zabavnim sadržajima.

Ljetnoj zabavi pridružile su se mame i tate, djedovi i bake, ali najviše – oni najmanji i najslađi!

Izvor: Robin

Mališani su skakali na napuhancima, pokazivali svoje umjetničke vještine na likovnim radionicama, igrali zabavne igre, uživali na vodenoj atrakciji, fotkali se s maskotom Lino ili u foto kabini kako bi zabilježili uspomene s 5. Robin FAMILY DAY-a.

Također, održala se i tradicionalna Robin obiteljska olimpijada gdje su se roditelji (ili drugi stariji članovi obitelji) i djeca natjecali u raznim igrama te osvojili poklon pakete. Prisutne je posjetio i poseban gost, ujedno i najviša osoba u Koprivnici – štulaš! Zatim, održana je i mađioničarska predstava koja je očarala sve posjetitelje, a za glazbenu podlogu bio je zadužen CTD duo koji je oduševio izvedbom himne Robin sendviča.

Izvor: Robin

U znak zahvalnosti za dugogodišnje povjerenje te kako bi svi Robin kupci mogli bezbrižno provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima, svi zabavni sadržaji bili su besplatni.

Glavni sponzori 5. Robin Family Day-a bili su Podravka i Robin marketi, dok je generalni pokrovitelj bio Grad Koprivnica. Ostali partneri koji su podržali ovogodišnji event bili su Vindija, Ledo, Xixo, Carlsberg i Studena.

Izvor: Robin

Također, iz Robin marketa od srca zahvaljuju svim posjetiteljima što su se okupili u velikom broju te najavljuju još bolji i veći 6. Robin Family Day u Koprivnici koji će se održati iduće godine u sklopu proslave 25 godina poslovanja Robin marketa.

Izvor: Robin
Slušaj uživo
zatvori