Subota, 27. srpnja 2024.

FOTO Mladi koprivnički plivači s natjecanja u Vukovaru vratili se s pregršt medalja

Zapažene rezultate postigli su mladi članovi i članice Plivačkog kluba Cerine u Vukovaru na Regionalnom prvenstvu za kadete, mlađe juniore i juniore.

U klubu ističu da su boje Koprivnice branili Marija Belčić, Katja Koščak, Teo Munić, Erik Petrić, Karlo Tratnjak, Tomislav Pobi, Petar Domanovac, Mislav Skvaža, Domagoj Krapinec, Petar Junušić i Noa Brckan i to u pratnji trenera Gorana Rihtarića.

– Plivačice i plivači su postigli odličan rezultat i u ukupnom poretku plivači su bili prvi, a plivačice šeste – naglašavaju.

Katja Koščak u kategoriji mlađih juniorki tako je osvojila srebro na 200 metara kraul, 200 metara delfin i 400 metara kraul te bronce na 50 metara delfin i 100 metara delfin. Karlo Tratnjak u kategoriji mlađih juniora osvojio je srebro na 200 metara delfin i 400 metara mješovito te broncu na 200 metara kraul. Petar Domanovac u kategoriji kadeta okitio se pak broncom na 50 i 100 metara prsno.

U štafeti 4 × 50 metara kraul u kategoriji kadeta je osvojena bronca u sastavu Erik Petrić, Domagoj Krapinec, Petar Domanovac i Teo Munić, a bronca je osvojena i u štafeti 4 × 100 metara mješovito u sastavu Mislav Skvaža, Petar Domanovac, Teo Munić i Erik Petrić.

U klubu zaključuju da su plivači postigli i određene norme za predstojeće Prvenstvo Hrvatske za kadete koje će se održati za dva tjedna u Zagrebu.

zatvori