Utorak, 1. listopada 2024.

FOTO Dobrovoljno vatrogasno društvo Koledinec obilježilo 50 godina rada i postojanja

U Rasinji je svečanom sjednicom, druženjem i postrojavanjem obilježena jubilarna 50. godišnjica rada i postojanja Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koledinec.

Sjednicu je otvorio predsjednik DVD-a Mario Krvar, dok je voditeljica Antoaneta Krvar podnijela izvješće o radu te govorila o povijesti društva u proteklih 50 godina.

Načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman iskazao je svoje zadovoljstvo radom DVD-a tijekom proteklih 50 godina, a puno uspjeha u nadolazećim godinama vatrogascima su poželjeli i Zvonimir Habijan, zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije te zapovjednik Vatrogasne zajednice Općine Rasinja Antonio Namjesnik.

Svečanost je bila i prigoda za dodjelu odlikovanja i priznanja.

Zapovjednik DVD-a Koledinec Ljubomir Ivanček dodijelio je spomenice za 10 godina aktivnosti, spomenice za 20 godina rada u DVD-u te medalje s brončanim obilježjem dugogodišnjim članovima dodijelio je zapovjednik Namjesnik, dok je predsjednik DVD-a Mario Krvar dodijelio zahvalnice i prigodne poklone pokroviteljima i sponzorima. Zapovjednik Habijan dodijelio je spomenice za 30, 40, 50 godina aktivnosti i srebrne vatrogasne medalje.

Slušaj uživo
zatvori