Subota, 27. srpnja 2024.

Dvije zgrade Sjevera idu u obnovu, potpisan ugovor s izvođačem radova

Ugovor o projektiranju i rekonstrukciji dviju zgrada Znanstveno-inovacijskog parka u Koprivnici u sklopu ITU mehanizma potpisan je danas u koprivničkoj Gradskoj upravi.

Uime Grada Koprivnice potpis na ugovor stavio je gradonačelnik Mišel Jakšić, a od strane izvođača Nenad Matjačić, direktor tvrtke Gradis.

>> FOTO Projektanti su na terenu, slijedi potpisivanje ugovora, a poznat je i rok za završetak obnove dviju zgrada u kampusu

Spomenimo da vrijednost potpisanog ugovora iznosi nešto više od 5,3 milijuna eura s uračunatim PDV-om.

– Prvi radovi na projektiranju i samoj rekonstrukciji počinju uskoro, a krajnji rok izvršenja ugovornih obveza je 16 mjeseci od potpisa ugovora – zaključuju.

U narednih 16 mjeseci prostor koprivničkog kampusa postat će veliko gradilište – dva objekta idu u veliku rekonstrukciju. Riječ je o zgradi nekadašnje bolničke ambulante i takozvane zgrade blizanke iza samog objekta Sveučilišta Sjever pri čemu će jedna postati rektorat, a u drugoj će biti smješten laboratorij i učionice. Opsežni radovi provest će se u sklopu projekta Znanstveno-inovacijski park Koprivnica za koji su osigurana sredstva u sklopu ITU mehanizma.

Izvor: koprivnica.hr
Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
zatvori