Petak, 26. srpnja 2024.

[DARIVANJE] Zabranjeno Pušenje, Partibrejkersi, Pipsi, Vojko V i drugi dolaze na RockLive, znamo koga vodimo

Još malo brojimo do početka 13. izdanja RockLive festivala koji će se od 25. do 27. srpnja održati u koprivničkom Kampusu.

Organizatori su ove godine dodatan naglasak stavili na pružanje prilike mladim izvođačima. Tako će kao i godinu ranije festival otvoriti Hyper Tidez, pobjednici projekta Puna šuma rokenrola, dok iz već uhodanog programa Superval dolaze izvođači Gradske bitange iz Valpova i Slow Cured iz Zagreba.

Na festivalsku se pozornicu u četvrtak 24. srpnja penju Kawasaki 3P, Savršeni Marginalci, IDEM, Porto Morto, Ogenj, Đutko i plodovi zemlje te pobjednici Pune šume rokenrola.

Drugog dana festivala, u petak 25. srpnja nastupaju Zabranjeno Pušenje, Svemirko, Six Pack, Antitodor, Ministranti, Grobenski i Slow Cured, dok će specijalni gost na RockLive radio pozornici biti Pater Papula.

Finalni dan, subota 27. srpnja donosi ova imena – Partibrejkers, Pips, Chips & Videoclips, Vojko V, Šank?!, Šiza, Kids from the sky i Gradske bitange.

Osim večernjeg, treba spomenuti i bogat dnevni program kojem je dodan i Sajam supkultura, program koji će se drugog i trećeg dana festivala odvijati na dnevnom platou pored festivalskog kampa. Svoje će radove izložiti 10-ak obrtnika, a posjetitelji će moći razgledavati brojne rukotvorine i umjetničke radove te kupiti nešto kao uspomenu na ovogodišnje festivalsko izdanje.

Sve informacije o kupnji ulaznica potražite klikom ovdje, a aktualne informacije o festivalu klikom ovdje.


Portal Drava.info dvoje najsretnijih čitateljica ili čitatelja daruje s po dvije festivalske ulaznice.

Dobitnice po dvije festivalske ulaznice su Diana Golenji Balaško i Renata Križnjak. Daljnje upute poslali smo vam u Facebook inbox.

Izvor: RockLive festival
Izvor: RockLive festival
Izvor: RockLive festival
zatvori