Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

DANI OPĆINE Počelo Novigradsko ljeto, tijekom čitavog srpnja očekuju nas koncerti, gulašijada, vožnja quadovima, ribice i sladoled ‘zabadav’…

U Novigradu Podravskom počeli su Dani općine koji će trajati sve do 4. kolovoza.

Brojne aktivnosti su već održane pa je tako, između ostalog, otvorena izložba radova s likovne kolonije u spomen na Davida Piskora, a program “Novigradskog ljeta 2024.” bit će nastavljen u nadolazećim tjednima.

Već u subotu navečer održat će se festival pjevača amatera “Raspjevana Podravina 2024.” i to u parku Pod lipama, a zanimljivo će na istoj lokaciji biti u nedjelju gdje će se dijeliti ribice, pivo i sladoled, sve “zabadav”, dok će mališani još uživati u napuhancima. Kratak program pritom će održati Folklorna skupina KUD-a Delovi, a u dvorani ZKF u večernjim satima okupljeni će uživati u Kazališnoj večeri KUD-a Ivan vitez Trnski i KUD-a Delovi.

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Novigrad Podravski bit će upriličena 15. srpnja, dok je 20. srpnja na rasporedu velika Novigradska gulašijada u kojoj će sudjelovati udruge, društva i druge organizirane grupe mještana s područja općine.

U Općini nisu zaboravili ni na najmlađe pa ih stoga očekuju projekcije filmova u dvorani ZKF-a, a 27. srpnja bit će održan i Dan otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica uz vožnju quadovima, besplatne hot-dogove, kobasice, sokove, bombone… Roditelji će tada moći razgledati dosadašnji i novouređeni dio dječjeg vrtića.

Čitav program “Novigradskog ljeta 2024.” sa svim aktivnostima donosimo vam u nastavku članka.

Izvor: Općina Novigrad Podravski
Izvor: Općina Novigrad Podravski
Slušaj uživo
zatvori