Srijeda, 2. listopada 2024.

U FUNK-u večeras deveti Bass Madness, dolaze Warrior Charge, Dubar Sound, Lasmo…

U koprivničkom FUNK-u večeras će se održati deveti po redu Bass Madness u organizaciji Udruge KOPRIVA s početkom u 19 sati.

Ovo će biti posebno izdanje jer nakon sedam domaćih soundsystema u Koprivnicu iz Udina po prvi puta dolazi legendarni i moćni, najdugovječniji soundsystem u Italiji, Warrior Charge koji od 2006. godine iza sebe ima nastupe na svim najvećim svjetskim dub i soundystem festivalima.

Warrior Charge / Izvor: FUNK

Uz Warrior Charge svoje setove održati će i trenutno dva najpoznatija producenta dub glazbe u Hrvatskoj i regiji, iz Berlina stiže Dubar Sound koji je nedavno izdao i dugosvirajući autorski album koji je hvaljen i od kritike i od publike i Lasmo koji će u kolaboraciji sa Damienom Prophetom na mikrofonu predstaviti svoje autorske „tvrde“ stepper stvari!

Dubar / Izvor: FUNK

Iz Osijeka i Dublina u FUNK slijeće i Dub Asylum, dvojac čuvara slavonskih frekvencija i modernih dub koračnica! Uz sve navedene, veliki razlog da dođete podržati Bass Madness #9 je naravno i nastup našeg jedinog lokalnog soundsystema – NETTLE Sounda i kolektiva iza njega!

– Program ćemo obogatiti sa izložbom europskih soundsystema i predstavljanjem fanzina Soundsystem D.I.Y. u kojem možete saznati sve o povijesti i razvoju te kulture u Hrvatskoj, javili su organizatori.

Slušaj uživo
zatvori