Ponedjeljak, 22. srpnja 2024.

Prijavi se na Ljetni kamp na Cerinama

Dječji ljetni kamp i ove će godine mališanima ponuditi pregršt zabave, učenja i rekreacije kroz petodnevno druženje na Bazenima Cerine, ove godine u tri termina.

Prvi kamp kreće 1. srpnja, drugi 8. srpnja, a za sve mališane željne dobre zabave tijekom školskih praznika osigurali smo još jedan termin u kolovozu i to 22. kolovoza.

Ljetni kamp traje od ponedjeljka do petka, od 10 do 16 sati, a vrijeme provedeno na Bazenima Cerine ispunjeno je druženjem, dobrom zabavom i rekreacijom. Svaki kamp je ove godine orijentiran tematski uz nezaobilazne igre na vodi te je svaki dan osiguran obrok. Na  kraju Kampa polaznici će dobiti poklon iznenađenja i diplomu za sudjelovanje.

Broj djece ograničen je na 20 (plivači i poluplivači), a s njima će tijekom cijelog Kampa biti stručni treneri i osoblje Bazena Cerine.

Cijena: 80 eura (50 posto popust na drugo i svako sljedeće dijete)

Informacije i rezervacije:
[email protected]
048/240-570

OPIS LJETNIH KAMPOVA

  1. Borilački kamp (01. – 05. srpnja)
    program je namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Ovaj kamp spaja uzbuđenje borilačkih vještina sa zabavnim i kreativnim aktivnostima. Uz prisustvo iskusnih trenera djeca uče osnove borilačkih sportova kroz dinamične i interaktivne treninge, dok se istovremeno zabavljaju kroz razne igre. Ovaj kamp je idealan za razvoj samopouzdanja, stjecanje novih vještina i sklapanje novih prijateljstava, čineći svaki dan avanturom.
  2. Plesno/nogometni kamp (08. – 12. srpnja)
    program je namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Kombinacija plesnih radionica i nogometnih treninga omogućit će djeci da poboljšaju koordinaciju, fleksibilnost i timski rad, uz dodatne zabavne aktivnosti i izlete.
  3. Ritmičko-sportski kamp (22. – 26. kolovoza)
    program je namijenjen djeci od 6 do 12 godina. Fokus na ritmičku gimnastiku i sportske igre pomaže djeci da razviju motoričke vještine kroz gimnastičke elemente, natjecanja i kreativne radionice.

Svaki kamp pruža jedinstveno i inspirativno iskustvo, potičući fizičku aktivnost i razvoj novih vještina kroz igru i zabavu. Osim toga, djeca će uživati i u svakodnevnim radionicama i igrama na vodi.

zatvori