Subota, 28. rujna 2024.

Predstavljeno jubilarno Ljeto na Šoderici, Kerekeš teatar dovodi šest predstava

U prostorima Koprivničko-križevačke županije predstavljena je jubilarna, 10. po redu manifestacija “Ljeto na Šoderici”.

Ovogodišnje izdanje Ljeta održavat će se od 20. lipnja do 7. srpnja, a slogan manifestacije je “Sunčana kazališna manifestacija s malo kiše”. Pogram je raznolik i sadržava šest komedija koje će nasmijati veselu publiku te razveseliti sve prisutne.

Dodajmo i kako će se zbog lanjske poplave, predstave održavati na rukometnom igralištu na Šoderici, a u slučaju lošeg vremena u Društvenom domu u Legradu.

– Odlučili smo brendirati ovu manifestaciju kao sunčanu kazališnu manifestaciju s malo kiše, jer gotovo uvijek nam se to dogodi. U ovih deset godina razvila se odlična suradnja, ali prije svega prijateljstvo. Sretni smo što se predstave razvijaju i što smo uspjeli ugostiti i druge izvođače – rekao je Jan Kerekeš.

Načelnik Legrada Ivan Sabolić najavio je i dodatne sadržaje koji će ovisiti o vremenskim prilikama, od motorijade, sportske srijede, kulturnog četvrtka i kulinarskog petka. Program će se, najavljeno je, prilagođavati i ovisno o rezultatima hrvatske reperezentacije na nogometnom Europskom prvenstvu.

Dobrodošlicu Kerekešima, ali i svim posjetiteljima izkazao je i župan Darko Koren.

Ulaznice za sve predstave već su u prodaji u sustavu Entrio.hr te Ghetaldus optici u Koprivnici, FOTO Lenišću, Lucky baru (ex. caffe bar Kaktus), Beach baru LAZINE te na dan predstave od 19 sati na ulazu prije početka predstave.

Izvor: Koprivničko-križevačka županija

PROGRAM:

20. lipnja – predstava BABINJAK – Kerekesh Teatar
27. lipnja – predstava PREKID PREKO VEZE – Kazalište Moruzgva
04. srpnja – predstava DUDEK SI BIL I BOŠ OSTAL – KUD Gruntovec
11. srpnja – predstava DIMNJAČAR – Kerekesh Teatar
18. srpnja – predstava POD HITNO NA HITNU – Kerekesh Teatar
25. srpnja – predstava BANKROT – Aleks i Bara

Izvor: Kerekeš teatar
Slušaj uživo
zatvori