Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Policija traži četiri srednjoškolca za Jedinicu prometne mladeži, moraju biti uzornog ponašanja

Policijska uprava koprivničko-križevačka raspisala je natječaj za prijem kandidata u Jedinicu prometne mladeži grada Koprivnice.

Kako navode u objavi, kandidati moraju biti s područja Koprivnice ili prigradskih naselja, učenici Srednje škole, Gimnazije ili Obrtničke škole s navršenih 16 godina života, primjereni u učenju, ponašanju i radu te zdravstveno sposobni. Poziv se odnosi na oba spola.

– Svi zainteresirani kandidati uz zamolbu za prijam u Jedinicu prometne mladeži dužni su dostaviti i životopis s brojem telefona, presliku Svjedodžbe prvog polugodišta tekuće školske godine (ispis ocjena), presliku osobne iskaznice, ukoliko posjeduju AM, A1 kategoriju, presliku vozačke dozvole te potvrdu od nadležnog liječnika o zdravstvenoj sposobnosti – javili su.

Dokumentacija se dostavlja u Policijsku upravu koprivničko-križevačku, Trg Eugena Kumičića 18, Policijska postaja Koprivnica. Rok za predaju je 14. lipnja, dok će testiranje biti 17. lipnja, a sastojat će se od pismenog i praktičnog dijela te informativnog razgovora.

 

Slušaj uživo
zatvori