Srijeda, 3. srpnja 2024.

Počela proslava Dana općine Gola, pripremljen zabavan i bogat program za sve posjetitelje

Svečano obilježavanje Dana općine Gola započelo je završnom priredbom dječjeg vrtića Vrapčić i Bambino kupom, a nastavlja se u srijedu, 12. lipnja 2024. godine.

Program proslave Dana općine Gola 2024. nastavlja se završnom priredbom učenika Osnovne škole Gola koja će se održati u srijedu, 12. lipnja s početkom u 19 sati u školsko-sportskoj dvorani u Goli, a nastavit će se u četvrtak kada će se u prijepodnevnim satima održati sveta misa u župnoj crkvi Sveta tri kralja.

U petak, 14. lipnja 2024. godine s početkom u 11 sati u Društvenom domu u Goli održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća općine Gola, nakon koje slijedi svečani ručak, a u 20 sati isti dan održat će se večer folklora u osnovnoj školi Gola.

Program će se nastaviti u subotu, 22. lipnja održavanjem sportskih susreta branitelja u Društvenom domu u Goli s početkom u 9 sati, a nedugo zatim održat će se 2. Igre u Otočki, na igralištu iza Društvenog doma u Otočki.

U nedjelju, 23. lipnja 2024. godine u 10 sati održat će se natjecanje u gađanju letećih meta i lovačko druženje u organizaciji lovačko-streljačke udruge Prekodravlje u Otočki, a na nogometnom igralištu u Ždali održat će se memorijalni malonogometni turnir za poginule branitelje.

Tjedan dana nakon, 30. lipnja u 12:30 otvorit će se novouređeno igralište u Gotalovu, nakon čega slijedi svečani ručak za sve uzvanike, a u podnevnim i poslijepodnevnim satima odigrat će se dvije nogometne utakmice dok je večer predviđena za zabavu pod šatorom.

U petak, 12. srpnja s početkom u 20 sati održat će se 17. Međunarodni festival Iz bakine škrinje i Dan kulturne baštine u školsko-sportskoj dvorani u Goli, a u subotu, 20. srpnja u Gotalovu igrati će se turnir u spomen na Danijela Hirjanića.

Od 1. do 15. kolovoza u Art centru u Ješkovu održavat će se Simpozij keramike, a u subotu, 24. kolovoza posjetitelji će moći pogledati natjecanje orača UOKKŽ općine Gola.

Detaljan program proslave pogledajte na linku u nastavku.

Program proslave Dani općine Gola 2024

 

zatvori