Nedjelja, 29. rujna 2024.

Ove subote tradicionalno okupljanje motorista na Šoderici, evo detalja

Ovog vikenda svi putevi vode na Šodericu.

Naime, subota je rezervirana za okupljanje motorista, a polazak će biti na Podravkinom parkiralištu – ulaz iz Ivanjske ulice.

Također, s Policijskom postajom Koprivnica dogovorena je edukacija motorista za sigurnu vožnju, a s Crvenim križom spašavanje unesrećenog.

– Okupljanje je predviđeno u 15 sati na Podravkinom parkiralištu. Ići će se potom Dugom ulicom, Ulicom Frana Galovića na Florijanski trg, zatim Ulicom Antuna Nemčića, Trgom mladosti, Starogradskom ulicom do rotora, zaobilaznicom prema Štaglincu pa sve do Trga Franje Tuđmana u Novigradu Podravskom gdje će se točiti besplatna piva za sve mještane uz donaciju Pekare Kalinić s fornetima te uz podršku Općine Novigrad Podravski s razglasom, stolovima i dobrom muzikom. Stanka u Novigradu Podravskom predviđena je od 17 do 18 sati – poručili su organizatori.

Ilustracija / Izvor: Facebook

Nakon stanke nastavlja se put preko Delova, Hlebina, Sigeca, Drnja i Botova pa sve do kampa na Šoderici.

– U kampu će se svima dijeliti vojnički grah, a u sklopu Ljeta na Šoderici svirat će lagana muzika i bend Puna Luna. Druženje bi završilo zadnje do 23 sata u skladu s radnim vremenom kampa odnosno Ljeta na Šoderici – zaključuju.

Slušaj uživo
zatvori