Nedjelja, 29. rujna 2024.

Mladi tenisači Koprivnice izvrsni na turniru u Bjelovaru i Opatiji

Prošlog vikenda u Bjelovaru održan je turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za djecu do osam, devet i deset godina.

Svoje predstavnike imao je Teniski klub Koprivnica.

Na turniru do deset godina nastupile su Dautanec Ana, Škvorc Hana i Markić Tesa i Lokotar Ivan kod dječaka.

– Tesa se plasirala u “srebrnu” skupinu te osvojila treće mjesto, Hana i Ana izborile su nastup u najjačoj “zlatnoj” skupini u kojoj je Hana osvojila treće mjesto dok je Ana zaustavljena u finalu i tako osvojila drugo mjesto. Ivan je izborio nastup u “srebrnoj” skupini u kojoj je osvojio treće mjesto – poručili su iz kluba.

Izvor: Teniski klub Koprivnica

Na turniru do devet godina naši predstavnici Sitar Lucija, Markić Tesa i Lokotar Ivan izborili su nastup u “zlatnoj” skupini u kojoj je Ivan osvojio prvo mjesto.

Lucija i Tesa podijelile su treće mjesto, dok je Dautanec Ante osvojio treće mjesto u srebrnoj skupini, a Salajpal Bartol bio je drugi u “zelenoj skupini”.

Također, Ante je na turniru do osam godina osvojio prvo mjesto.

Spomenimo kako su na turniru iz kalendara HTS-a za djecu do 14 godina održanog u Opatiji nastupila tri člana kluba; Zoja Petrović i Rea Horvatić Jambor i Vid Horvatić Jambor.

– Zoja i Rea nisu se uspjele plasirati u glavni turnir, dok je Vid ostvario odličan rezultat plasmanom u polufinale turnira, gdje je zaustavljen od Mateja Malčića iz Pule – zaključuju iz kluba.

Izvor: Teniski klub Koprivnica
Slušaj uživo
zatvori