Subota, 27. srpnja 2024.

Koprivnički atletičari briljirali na ‘Atletici pod zvijezdama’ unatoč vrućini i sparini

Mnogo medalja osvojili su članovi Atletskog kluba Koprivnica na atletskom mitingu “Atletika pod zvijezdama” koji je održan u Varaždinu.

U klubu govore da je miting održan po vrućem i sparnom vremenu s vrlo jakim vjetrom u prsa, no dobri rezultati nisu izostali.

U konkurenciji limačica u troboju Ella Sever je tako osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju, a u konkurenciji limača Matej Požgaj je bio treći čime je dobio brončanu medalju.

U kategoriji mlađih kadetkinja na 200 metara Karla Obranović je utrku završila peta, Tija Požgaj sedma, a Iva Mikulec 12. U kategoriji kadetkinja na 100 metara Dora Lovrinović je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju, Lana Grudić bila je četvrta, Zara Rupčić šesta, a Lucija Ferčec 15.

Kad je pak riječ o kadetkinjama na 300 metara, Dora Lovrinović je osvojila brončanu medalju, odnosno utrku je završila treća, Zara Rupčić bila je šesta, Sara Podoreški 11., a Lucija Ferčec je osvojila 13. mjesto.

Josipa Mikulec je u konkurenciji seniorki na 100 metara utrku završila na 16. mjestu, a Chiara Markić na 18. mjestu. Uz to, Chiara Markić je osvojila 10. mjesto u skoku u dalj.

zatvori