Četvrtak, 27. lipnja 2024.

FOTO Više od 600 izvrsnih učenika ‘tulumarilo’ je danas u Domu mladih, Jakšić: Želim vam sve najbolje u daljnjem školovanju

Grad Koprivnica i ove je godine organizirao Tulum izvrsnosti kako bi se nagradili najbolji učenici osnovnih i srednjih škola te njihovi mentori.

“Tulum izvrsnosti” ove je godine okupio 602 učenika, mentora i ravnatelja. Grad je za sve učenike pripremio izvrsnice, majice i poklon bonove od 20, 30 i 60 eura. Uz učenike i mentore poklone su dobili i ravnatelji škola.

Svim prisutnima se obratio gradonačelnik Mišel Jakšić koji je svima čestitao na izvrsnim postignućima.

Snimio Tomislav Matijašić.

– Prije svega zahvaljujem svim našim ravnateljicama i ravnateljima i nastavnicima što vas prate na vašem obrazovnom putu. Čestitam što ste najbolji učenici Koprivnice za ovu školsku godinu. Želim vam sve najbolje u daljnjem školovanju te da se opustite i zabavite na praznicima – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Svoje zadovoljstvo nije mogao sakriti i ravnatelj koprivničke gimnazije Vjekoslav Robotić.

Snimio Tomislav Matijašić.

– Ova školska godina za Gimnaziju Fran Galović Koprivnica bila je vrlo uspješna što se tiče sudjelovanja na školskim natjecanjima na svim razinama znanja i sporta te na međunarodnim natjecanjima. Preko 130 učenika je sudjelovalo kao pobjednici na županijskim, državnim ili međunarodnim natjecanjima. Imamo i hrvatsku Olimpiku u prirodoslovlju tako da smo jako zadovoljni ovom godinom. Zahvaljujem Gradu Koprivnici na pomoći u potpori i njihovom svakodnevnom radu – kaže ravnatelj Robotić.

U pozitivnom tonu nastavio je maturant Srednje škole Koprivnica Valentino Šajković.

Snimio Tomislav Matijašić.

– Išao sam na novinarski kamp, pa smo po prvi puta u povijesti škole prošli na državno natjecanje iz odbojke. Stekao sam jedinstvena iskustva koja ću pamtiti cijeli život – zaključuje maturant Valentino.

Na pozornici Doma mladih tako su se redom izmjenjivali učenici osnovnih škola Braće Radić, Antun Nemčić Gostovinski, Đuro Ester, Podolice, Centra za odgoj i obrazovanje Podravsko sunce i Umjetničke škole Fortunat Pintarić te Srednje škole Koprivnica, Obrtničke škole i Gimnazije “Fran Galović”.

Djelić atmosfere s “Tuluma izvrsnosti” pogledajte u nastavku.

Ovaj programski sadržaj je nastao u suradnji s Gradom Koprivnica.

zatvori