Subota, 28. rujna 2024.

FOTO U Obrtničkoj školi Koprivnica podijeljeni certifikati Oracle Akademije, učenici stekli dragocjena znanja i vještine

Na zadnjem danu nastave u Obrtničkoj školi Koprivnica održana je svečana podjela potvrda i certifikata Oracle Akademije učenicima koji su uspješno završili tečaj Database Foundations.

U sklopu ovog programa 18 je učenika marljivo radilo subotama.

– Prva grupa je obuhvatila učenike iz 2.a, 2.b i 3.a razreda, dok su drugu grupu činili učenici iz 3.b i 4.b razreda. Nastavu je vodio profesor računalne grupe predmeta Slavko Franjo koji je također instruktor Oracle Academy za ovaj tečaj – poručili su iz škole.

Izvor: Obrtnička škola Koprivnica

Učenici su stekli dragocjeno znanje i vještine iz osnova Oracleovih baza podataka što je potvrđeno položenim ispitima i dobivenim certifikatima.

– Obrtnička škola Koprivnica ponosna je članica Oracle Academy već dugi niz godina te redovito obnavlja svoje članstvo kako bi omogućila učenicima pristup suvremenim obrazovnim programima i resursima. Čestitamo svim učenicima na stečenom znanju i postignutom uspjehu te im želimo puno sreće u daljnjem obrazovanju – zaključuju u školi.

Spomenimo kako je svečanost predvodio ravnatelj škole Zlatko Martić, koji je uručio certifikate učenicima koji su tijekom školske godine 2023./2024. pohađali fakultativni predmet baze podataka.

Slušaj uživo
zatvori