Petak, 26. srpnja 2024.

FOTO: SLUČAJ PAVELINSKA Sastali se predstavnici KC voda, Grada, Radnika i stanara ulice, doneseno nekoliko zaključaka

Jedan od najvećih zahvata u sklopu projekta Aglomeracija Koprivnica provodi se u Pavelinskoj ulici koja je još uvijek zatvorena za promet.

Kako doznajemo iz koprivničke Gradske uprave, prošlu srijedu održan je sastanak predstavnika Uprave Koprivničkih voda, Grada Koprivnice, tvrtke Radnik i stanara Pavelinske ulice.

>> Golubić najavio dan otvaranja dijela Pavelinske: Imat ćemo novi ulaz u grad

– Porazgovarali smo o problematici završetka izgradnje ulice, odnosno izgradnje kanalizacijskog kolektora i same rekonstrukcije prometnice. Obećano je da će se radovi intenzivirati još više i da će se ova ulica pokušati riješiti ovo ljeto. Tvrtka Radnik u završnoj je fazi rekonstrukcije kanalizacije te su ostali većinom radovi na zaštiti spomenute kanalizacije, retencije i rekonstrukcije prometnice – govore u Gradskoj upravi.

Na pitanje postoji li konkretan datum, ili barem okvirno radi li se o kraju srpnja ili kraju kolovoza, odgovorili su da je nezahvalno izlaziti s datumima.

– Takve su najave i vjerujemo da će u tom periodu radovi biti završeni, ali sve ovisi o mnogo faktora. Nadam se da budu vremenske prilike takve da se može završiti i da će se ekipe potruditi napraviti sve kako smo dogovorili – zaključili su.

Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
Snimio Tomislav Matijašić.
zatvori