Subota, 27. srpnja 2024.

FOTO Nagrađeni učenici koji su na državnim natjecanjima osvojili jedno od prva tri mjesta

U Kazalištu Virovitica danas se održala svečanost nagrađivanja učenika osnovnih i srednjih škola Virovitičko-podravske županije.

Nagrade su uručene učenicima i njihovim mentorima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim natjecanjima u školskoj 2023./2024. godini.

Učenike, učitelje, mentore i sve uzvanike pozdravio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović koji je svima nagrađenima čestitao na uspjehu i postignućima.

– Ove godine imamo nagrađena 63 učenika i 26 mentora čiji su uspjesi dokaz kako u našoj županiji imamo talentirane i kvalitetne učenike koji su željni dodatnog rada, uspjeha i učenja, ali i vrijedne mentore te učitelje zbog kojih se zaista možemo pohvaliti da smo županija znanja. Svjedocima smo da se u svim našim školama radi kvalitetno, stoga je naša uloga da nastavimo pomagati, stipendirati, motivirati i ulagati u naše učenike, učitelje i roditelje jer vjerujemo da će jednog dana isto biti vraćeno društvu zbog čega će naša županija ostati ovako uspješna – kazao je Andrović.

Nagrade su učenicima i mentorima dodijelili župan Andrović i pročelnica Martina Bunić, a popis nagrađenih dostupan je ovdje.

zatvori