Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO: LIJEPI SUSRETI Družili se mališani dvaju vrtića

Mališani iz dječjeg vrtića Bregunica Novo Virje posjetili su prijatelje iz Dječjeg vrtića Zrno iz Virja.

Dječji vrtić Zrno iz Virja, točnije srednja odgojna skupina Cvjetići ugostila je svoje prijatelje iz Dječjeg vrtića Bregunica.

Djeca su s veseljem dočekala nove prijatelje i upoznali ih s vrtićkim prostorom, centrima aktivnosti te raznim igrama koje imaju u svojoj sobi, uslijedila je igra na parkiralištu, a potom su Cvjetići svojim novim prijateljima izveli i program svoje završne priredbe.

Nakon pjesme, plesa i glume, druženje su nastavili uz slastan ručak i slatki desert, a poslije ručka posjetili Narodnu knjižnicu Virje gdje je knjižničarka Ivanka djecu upoznala s prostorom knjižnice, ispričala im priču nakon koje je održana radionica za djecu te su posjet završili odlaskom na sladoled.

Nekoliko dana kasnije uslijedilo je novo druženje djece, ovaj puta u dječjem vrtiću Bregunica u Novom Virju gdje su se djeca igrala na vrtićkom igralištu, zabavljala se u pješčaniku i okušala se u natjecateljskim igrama kao što su skakanje u vreći, povlačenje užeta i vožnja tački.

Djeca su za svoje goste pripremila i prigodni program nakon kojeg su svi zajedno ručali te se poigrali u sobi dnevnog boravka i prije odlaska počastili sladoledom, priopćeno je na službenim stranicama općine Novo Virje.

Izvor: Općina Novo Virje
Izvor: Općina Novo Virje
Izvor: Općina Novo Virje
Izvor: Općina Novo Virje
Izvor: Općina Novo Virje
Slušaj uživo
zatvori