Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Koprivničanka Iva Hećimović proglašena je Best modelom SZ Hrvatske: Za postati miss definitivno je potrebno mnogo više od samog izgleda

Naša draga, simpatična i lijepa Iva Hećimović od nedavno je nositeljica titule Best model Sjeverozapadne Hrvatske.

Iva je po struci odgajateljica, a svoje slobodno vrijeme voli provesti u krugu obitelji te pišući. A od nedavno je vlasnica i maskote medvjedića s kojima nastupa kao gost iznenađenja po raznim proslavama na području Sjeverozapadne Hrvatske.

Njena modna avantura krenula je dosta rano, s navršene 22 godine života kada je proglašena Drugom pratiljom Miss Međimurske županije.

Best model Sjeverozapadne Hrvatske / Ustupila Iva Hećimović

Čvrst karakter, hrabrost i vjera

U svijet modelinga ušla je na prijedlog obitelji, a nama je otkrila kakav karakter i osobine mora imati jedna misica.

– Za postati miss definitivno je potrebno mnogo više od samog izgleda. Čvrst karakter, hrabrost, vjera u sebe i ono najvažnije ljepota srca i duše koji su ogledalo svakog čovjeka – ističe Iva.

Do sada je sudjelovala na tri različita izbora ljepote, a svaki od njih dao joj je određeno znanje i iskustvo.

– Natjecala sam se u izborima čije je pripreme vodila Lena Radanović, poduzetnica i vlasnica Licence izbora Best Model i Lice godine SZ Hrvatske 2024., koje su zaista bile na visokom nivou. Osim razgovora o pravilima ponašanja nas kao natjecateljica izbora, uvježbavale smo koreografije s kojima smo se predstavljale članovima žirija i publici, hodanje pistom, odgovaranje na pitanja, predstavljale smo se i medijima, isprobavale dizajnerske odjevne komade, ali smo i gostovale pri našim partnerima izbora. Zahvalna sam što sam obogaćena pravim iskustvom glamura, a na čelu s izuzetno kvalitetnim i sposobnim osobama – priča Iva.

Lena Radanović (vlasnica licence) / Ustupila Iva Hećimović

Samo pozitiva

Kao u svemu, tako i u ovom poslu postoje pozitivne i negativne strane. No kako nam kaže do sad je okušala samo onu ljepšu stranu ovog posla.

– Definitivno je pozitivna strana stjecanje novih poznanstva, mogućnost ostvarenja brojnih suradnji s priznatim dizajnerima, umjetnicima i brendovima. Što se tiče negativne strane još je nisam iskusila, a na negativne komentare se ne obazirem i ne dotiču me – iskreno nam priča.

Ustupila Iva Hećimović

U ovom poslu najviše je veseli što može biti svoja i raditi ono što volim. Ivu velika završnica očekuje ovog listopada u Splitu kada će s ponosom predstavljati naš kraj.

A za sam kraj Iva ima i porukicu za sve one djevojke koje bi se voljele prijaviti, ali još nisu sigurne je li to baš za njih.

– Djevojke, u koliko želite zablistati, iskusiti jedno glamurozno iskustvo, spoznati sebe u novom svjetlu, ali i dobro se zabaviti, prijavite se – zaključuje Iva Hećimović.

Ustupila Iva Hećimović
Ustupila Iva Hećimović
Ustupila Iva Hećimović

 

 

Slušaj uživo
zatvori