Srijeda, 2. listopada 2024.

Dođite na Dergez obiteljski dan u Podravske Sesvete!

U nedjelju, 16. lipnja od 16 sati na Karauli u Podravskim Sesvetama, Dergez trgovine za vas opet pripremaju Dergez obiteljski dan.

Za svu djecu, njihove roditelje i ostale članove obitelji bit će pripremljeno mnogo zanimljivog besplatnog sadržaja. Mališani će skakati na napuhancima, sudjelovati u kreativnim radionicama te se natjecati u raznim igrama s članovima svoje obitelji, a kad se smrači, svi prisutni moći će uživati u kinu pod zvijezdama u projekciji crtića Luis i prijatelji iz svemira.

Dergez obiteljski dan nastavak je projekta od prijašnjih godina, Dergez ljetne kino karavane koja je također uključivala zabavna obiteljska druženja i kino projekcije pod vedrim podravskim nebom. Cilj ovog druženja u prirodi je okupiti djecu i njihove obitelji u opuštenoj i veseloj atmosferi te se tako zahvaliti kupcima Dergez trgovina za njihovu odanost i povjerenje kroz sve ove godine.

Iz Dergez trgovina zahvaljuju glavnom sponzoru Carlsbergu, generalnom pokrovitelju TZ područja “Dravski Peski” te ostalim prijateljima Dergez obiteljskog dana koji podržavaju ovaj event – Podravki, Ledu, Studenoj, Intersnacku, Atlanticu, Hellu i Dukatu.

Nadamo se da ćete se okupiti u velikom broju kako biste se svi bezbrižno zabavljali i družili sa svojim najmilijima.

U videu i fotogaleriji pogledajte kako je bilo prošle godine!

Vidimo se!

 

Izvor: Dergez trgovina
Slušaj uživo
zatvori