Petak, 27. rujna 2024.

Zavod za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije napokon dobiva novo parkiralište

Ukupna vrijednost projekta iznosi 255.776 eura, a novoizgrađeno parkiralište će se koristiti za četrnaest vozila.

Svečanim potpisivanjem ugovora o javnoj nabavi radova za izgradnju parkirališta za potrebe Zavoda za hitnu medicinu sa tvrtkom Dinamik d.o.o. nastavlja se uspješna suradnja Koprivničko-križevačke županije sa Zavodom za hitnu medicinu, a uvodnu riječ o samom projektu održala je ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Zlatica Kučko Gudelj

– Naš vozni park koji sada broji trideset i jedno vozilo do sada nije imao parkiralište, a tokom prošle godine poduzeli smo u suradnji sa županijom sve pripravne radnje kako bi se danas našli na potpisivanju ugovora o uspješno provedenoj javnoj nabavi. Ovime smo si stvorili temelje za ne samo parkiranje vozila, nego da ih i dezinficiramo, peremo pa možda u budućnosti i servisiramo u toj garaži. Srušili smo staru zgradu bolničke kuhinje i staru montažnu ORL zgradu, to zemljište je sada prazno i uskoro ćemo započeti sa radovima – rekla je.

Snimio Tomislav Matijašić.

Župan Darko Koren ukazao je na to da zdravstveni sustav naše županije djeluje skladno te da se na ovakav jedinstveni način vodi briga o stanovnicima, odnosno pacijentima.

– Za adekvatnu uslugu moraju se osigurati neki preduvjeti, a to su prije svega djelatnici, kadrovi i oprema te u ovom slučaju infrastruktura o kojoj već duže vremena govorimo. Isto tako je bitno da se omoguće adekvatni uvjeti za nesmetano funkcioniranje u smislu prometovanja, parkiranja i servisiranja naših vozila, to će dati jedan dodatni iskorak cijelom tom našem i bolničkom sustavu, a ovaj projekt pokazuje da brinemo o našem zdravstvenom sustavu – zaključio je.

Snimio Tomislav Matijašić.

Uslijedilo je službeno potpisivanje ugovora koji potvrđuje odličnu suradnju između Zavoda za hitnu medicinu i Koprivničko-križevačke županije.

 

Slušaj uživo
zatvori