Četvrtak, 16. svibnja 2024.

FOTO U tijeku je svečana sjednica Općine Rasinja

Društveni dom u Rasinji trenutno je poprište svečanog obilježavanja Dana Općine.

Nakon himne i održane minute šutnje za sve branitelje i pokojne sugrađane, svečanost je započela prigodnim govorom predsjednika općinskog vijeća Zvonimira Fajfarića.

– Obillježavanje Dana Općine prilika je da se osvrnemo na sve što smo postigli u protekloj godini. Najviše se ulagalo u infrastrukturu i modernizaciju cesta. a najviše bih volio zahvaliti sugrađanima i svima koji su pomogli u realizaciji projekata – rekao je.

Svečanoj sjednici nazočili su načelnici i načelnice drugih općina,kao i Koprivničko-križevački župan Darko Koren, saborski zastupnik Petar Štromar, predstavnik Koprivničko-križevačke županije Damir Felak i mnogi drugi.

Načelnik općine Rasinja Danimir Kolman također se obratio prisutnima – Prošla godina je bila jedna od najzahtjevnijih u našem mandatu, radilo se na puno zahtjevnih projekata, a posebno se to odnosi na aglomeraciju cesta i sportsku dvoranu koji su prošli u najboljem mogućem redu-.

Na kraju govora zahvalio se svim sugrađanima i onima koji su sudjelovali i podržavali projekte koji su općinu Rasinja digli na jednu višu razinu.

Dodijeljena su i javna priznanja “Zlatna plaketa” općine Rasinja mještankama i mještanima koji su svojim radom promicali općinu.

drava.info

Pripremio Davor Premec.

zatvori