Ponedjeljak, 1. srpnja 2024.

U Općini Podravske Sesvete radi se na reaktivaciji aktivnosti UDVDR

U prostorijama Općine Podravske Sesvete održan je radni sastanak UDVDR ogranka Podravske Sesvete sa načelnikom općine Mladenom Sitekom.

Na radnom sastanku sa načelnikom općine bili su predsjednik županijske podružnice Mirko Hanžeković, zamjenik predsjednika podružnice za đurđevački dio županije Božidar Kicivoj i tajnik podružnice Željko Golubić te predsjednik ogranka Mladen Jušta, a cilj sastanka bio je reaktivacija aktivnosti UDVDR ogranka Podravske Sesvete.
U vrlo konstruktivnom razgovoru oko problematike ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podravske Sesvete donijeta je odluka da će ogranku u prostorijama zgrade Općine biti dodijeljena nova prostorija – ured za njihov rad sa mogućnošću korištenja i velike sale za sastanke.
Također je dogovoreno da će ogranak Podravske Sesvete uz punu potporu županijske podružnice organizirati izbornu skupštinu ogranka. a općina će dati i financijsku potporu ogranku s time da će po održanoj izbornoj skupštini ogranak dostaviti plan aktivnosti za 2024. godinu.
Predsjednik ogranka Mladen Jušta podsjetio je da ogranak ima 60-ak članova u evidenciji i da očekuje da se hrvatski branitelji Općine Podravske Sesvete aktivno uključe u rad i planirane aktivnosti.
zatvori