Petak, 17. svibnja 2024.

SVE ZA LIMENE LJUBIMCE NA JEDNOM MJESTU Smolak, automehaničarski obrt kojem vozači vjeruju

Jedan od koprivničkih obrta koji uživa veliki ugled među vozačima je automehaničarski obrt Smolak.

Obrt je kao obiteljski biznis pokrenut 2014. godine, a vodi ga Krunoslav Smolak koji je godinama radio kod raznih privatnika i u ovlaštenim servisima. Iako je svoj zanat već dobro ‘izbrusio’ i dalje usavršava svoja znanja i nadopunjuje ga na raznim seminarima jer smatra da čovjek uči dok je živ, a kako tehnologija stalno napreduje, tako je potrebno stalno biti u hodu s novitetima. Na pitanje zašto se odlučio otvoriti svoj privatni obrt, Krunoslav nam je rekao kako je ideja o osamostaljenju došla iz vedra neba, zapravo želja mu je bila da više ne ovisi o drugim poslodavcima.

– Kada si sam svoj gazda, lakše je i ugodnije raditi i ono najvažnije, organizirati si posao što je kod nas automehaničara pola napravljenog posla – naglasio je Krunoslav dodavši kako njegov obrt nudi servis svih vozila, od onih sitnih, primjerice zamjena ulja i pregled prije tehničkog pregleda, do onih kompliciranijih s kojima ima posla i više od nekoliko dana.

Valja spomenuti kako je Krunoslav svoju dugogodišnju radionicu u Dubovečkom bregu, pred malo više godinu dana preselio u koprivničku industrijsku zonu, točnije u Ulicu Ivana Đurkana 1.

– S obzirom na manjak poslovnog prostora selidba nam je bila potez godine. Sada radimo u novom i puno većem prostoru u kojem je kud i kamo ljepše i kvalitetnije raditi, a kako radim sa sinom, sada se svako od nas može posvetiti svojem ‘klijentu’, točnije autu – ističe u šali Krunoslav koji, uz, sina, uživa podršku supruge i kćerke, a u bližoj budućnosti ima u planu zaposliti još jednog zaposlenika te možda i proširiti svoju radnju.

Ukoliko još niste posjetili novu radionicu Smolak, a imate neki kvar, požurite, poručuje naš sugovornik, jer će te tamo pronaći osoblje koje kvalitetno i detaljno obavlja svoj posao. Ovim putem svim svojim sadašnjim i budućim klijentima kao i građanima Koprivnice Automehaničarski obrt Smolak čestita 1. svibnja, Međunarodni praznik rada.

Za sve svoje upite i želje oko popravaka svojih limenih ljubimaca možete ih
kontaktirati na brojeve:

zatvori