Subota, 28. rujna 2024.

Robin Hood otvorio svoja vrata, čeka vas dobra mjuza, ukusna kava i još bolja ponuda piva

U priči Robin Hood je legendarni junak u tajicama i zelenoj košulji s lukom i strijelom, no u našoj priči radi se o novootvorenom kafiću u gradu koji je ime dobio po ovom dobro svima znanom srednjovjekovnom junaku.

Na lokaciji koja, za razliku od centra grada, baš i ne obiluje kafićima, na Trgu podravskih heroja 1b ili na lokaciji bivšeg JC-a, svoja vrata tiho je ovog ponedjeljka otvorio Caffe bar Robin Hood.

Osim neobičnog imena, vlasnici kafića Aleksandra i Vedran žele na ugostiteljsku kartu grada upisati još nekoliko novosti. Primjerice, isticat će se po asortimanu točenih piva koji je, kaže Vedran, potpuno nov i jedinstven za Koprivnicu. Riječ je o nekoliko vrsta točenih piva i to: Laško Zlatorog svijetlo, Augustiner svijetli Lager, Nova Runda C4, Nova Runda Apa, Bernard Dark Lager i Bacchus tamno belgijsko pivo od višnje, a osim piva, gosti će moći uživati u talijanskim aromama Hausbrandt kave, Ronnefeldt čajevima te u zanimljivoj paleti vina.

Snimio Tomislav Matijašić.

Bit će to i mjesto gdje se pušta glazba ’70-tih, ’80-tih, ’90-tih blues, jazz, rock jer se to, ističe Vedran, pomalo zaboravilo. Uz već navedenu šaroliku ponudu, kafić nudi i kutak za igru s biljarima, pikadom i stolnim nogometom, kutak za djecu, a sve to povezano je sa četiri televizora što je posebno namijenjeno svim ljubiteljima nogometa jer je kafić specijaliziran za praćenje utakmica s potpuno pokrivenim sportskim programima. Također, pet frendly je, a ambijent dodatno krasi fontana s ribicama koja se nalazi usred kafića.

– Osim jedinstvenog asortimana i uređenja radimo na ponudi kvalitetne glazbe uživo, stand up komedije, pub kvizova i praćenja svih sportskih događaja, a kako radimo od 6 ujutro, našim gostima nudimo mogućnost da se ulovi kava prije posla – ističe Vedran dodavši kako su se pri opremanju kafića potrudili ponuditi za svakoga po nešto te se nada da će to budući gosti znati cijeniti.

Snimio Tomislav Matijašić.

Radno vrijeme kafića je od ponedjeljka do četvrtka od 6 do 23 sata, petak od 6 do ponoći, subota od 8 do ponoći, a nedjeljom, praznikom i blagdanima od 8 do 23 sata.

Ukoliko ovih dana nemate planove i ne znate kamo ići, Caffe bar Robin Hood je pravo mjesto za vas. U srijedu u glazbenoj slušaonici Davor Ivančan puštat će stare Rock i Blues hitove, u petak će nastupiti Romana Orešnik i Josip Pavlović, dok je subota rezervirana za pub kviz u organizaciji Matije Stojanovića. Kako kaže vlasnik, ovo je ponuda za ovaj tjedan, a već idući i svaki sljedeći planiraju svim svojim gostima ponuditi nešto novo i jedinstveno.

Kako izgleda novootvoreni kafić pogledajte u našoj fotogaleriji ili jednostavno dođite i pogledajte ga osobno, a sve dodatne informacije oko novog kafića možete pogledati na Facebook stranici Caffe bar Robin Hood.

 

Slušaj uživo
zatvori