Četvrtak, 16. svibnja 2024.

Na radost svih vozača Koprivnica dobila još jedan rotor

Novi rotor na raskrižju Cvjetne ulice, Ulice Antuna Mihanovića i Ulice Grgura Karlovčana je gotov. U Kolodvorskoj i Ulici Ivana Meštrovića uklonjena je stara asfaltna podloga te uskoro počinje postavljanje novog sloja asfalta. Koprivnica je dakle i dalje veliko gradilište.

Rekao je to Dravi.info koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i dodao da će radovi na području Koprivnice zasigurno trajati do kraja godine.

– Radovi su u punom tijeku. Uz sanacije što se tiču projekta Aglomeracija Koprivnica, imamo u planu nove projekte i pripremamo nove javne nabave. Uz planirane obnove i nove radove, sve što nam nosi Aglomeracija i gradnja drugog kolosijeka pruge je veliki iskorak za grad koji će naš promet odvesti na novu razinu kvalitete – kazao je gradonačelnik.

Dodao je da je spomenuti rotor profunkcionirao.

– Velika rupa je postala rotor koji je odlično profunkcionirao, proizveo je zadovoljstvo svih koji tamo prometuju. Kolodvorska je pri kraju, raditi će se na Meštrovićevoj. Sve su to koraci kojima se izuzetno veselim jer ih zajedno radimo – zaključio je gradonačelnik.

zatvori