Petak, 14. lipnja 2024.

Legrad se priprema za Dan općine, pripremljen je zanimljiv program za sve posjetitelje

Oldtimer susreti, kulturno-umjetnički programi i Slavonia bend samo su dio bogatog sadržaja koji je pripremljen za sve posjetitelje ovogodišnje proslave u Općini Legrad.

Proslava će započeti svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Legrad koja će se održati u petak, 24. svibnja 2024. godine u Vatrogasnom domu u Zablatju.

U subotu će se održati ribičko natjecanje na jezeru Šloprig, a nakon toga slijedi Sajam udruge Općine Legrad gdje će posjetitelji moći uživati u pečenoj dravskoj ribi, lovačkom paprikašu i prezentaciji kolača dok će se za najmlađe posjetitelje pripremiti napuhanci.

Povodom svetkovine Presvetog Trojstva održat će se sveta misa u Župnoj crkvi u Legradu nakon čega slijedi oldtimer susret na jezeru Šoderica.

Od 1. do 7. lipnja održavat će se Legrad Film Festival, a u četvrtak 6. lipnja  će se završna priredba dječjeg vrtića Vrapčić u Društvenom domu u Legradu.

Zadnjeg dana proslave, točnije 8. lipnja 2024. godine posjetitelji će moći uživati u kulturno-umjetničkom programu KUD-a Zrin iz Legrada, a sve će kulminirati koncertom grupe Slavonia bend koji će se održati u Vatrogasnom domu u Velikom Otoku.

Detaljan program proslave Dana Općine Legrad pročitajte u nastavku.

Izvor: Općina Legrad
zatvori