Četvrtak, 16. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Započelo je tradicionalno obilježavanje Praznika rada, policija građanima registrirala bicikle

Obilje prvomajskog graha, odlične glazbe i lijepog vremena garancija su dobrog provoda i vesele atmosfere diljem županije.

Tradicionalno obilježavanje Praznika rada nam i ove godine nudi mnoštvo zabavnog, kulturnog i sportskog sadržaja.

Nakon budnice Puhačkog orkestra, u Koprivnici su jutros prvi na Zrinskom trgu bili vrijedni službenici Policijske postaje Koprivnica, koji provode besplatnu registraciju bicikala. Dovoljno je dopedalirati do štanda i uz predočenje osobne iskaznice prijaviti bicikl kao svoje vlasništvo. Nakon upisivanja serijskog broja vozila i OIB-a vlasnika, prijevozno sredstvo dobit će naljepnicu koja bi trebala odvratiti potencijalne lopove. Račun nije potreban.

>> FOTO/VIDEO Nema više spavanja, Puhački orkestar probudio je Koprivničanke i Koprivničance

Podsjećamo kako je u 10 sati proslava 20. godišnjice djelovanja Old timer kluba Biciklin, od 12 je podjela graha u Gradskom parku i degustacija piva, dok će se Koprivničanke i Koprivničanci rasplesati navečer uz bezvremenske hitove legendarnih “Prljavaca”.

Đurđevčani će svoje druženje obilježiti u Park šumi Borik, dok će se u ostalim mjestima također nuditi zanimljivi glazbeni sadržaj i program.

>> Graholjupci, pogledajte ovu ‘Rutu hrane’ i degustirajte nekoliko puta zaredom u raznim mjestima

Uz to, očekuje nas i prava nogometna poslastica – u Ferdinandovcu će istoimeni domaćin ugostiti nogometaše NK Kalinovca u prvoj utakmici polufinala županijskog kupa Koprivničko-križevačke županije, a za dobru klopu tijekom utakmice pobrinut će se članice Udruge “Hrvatska žena” sa svojim nadaleko poznatim lepinjama.

Navečer postoji vjerojatnost za naoblačenje i kišu, međutim uvjereni smo kako to neće poremetiti raspored i dobru atmosferu koje će zasigurno biti u izobilju.

zatvori