Petak, 14. lipnja 2024.

FOTO U središtu grada osvanula cvjetna kreacija inspirirana Baby Lasagnom

Nova cvjetna kreacija iz radionice Komunalčevih vrtlara na Zrinskom trgu u Koprivnici ovog je puta inspirirana Baby Lasagnom i tradicionalnom hrvatskom čipkom.

Staru fontanu na trgu ove će sezone krasiti 700 srebrnih senecija i čak 1.500 crvenih vodenika koje svojim rasporedom i izgledom daju dojam tradicionalne čipke. Podloga je prihranjena s kompostom DomKo iz naše Kompostane, a nakon sadnje postavljeno je i navodnjavanje da svaka biljka i tijekom najvećih vrućina ima dovoljno vode.

Inspiraciju i kreativnost potaknuo je upravo jednostavan, poseban i jedinstven Marko koji zrači pozitivnom energijom i svojom karizmom potiče sve ono dobro u ljudima.

– Na taj način i mi gradimo naše vrijednosti u svakodnevnom radu i međusobnoj komunikaciji te su zadovoljstvo korisnika, zaštita okoliša, profesionalnost, predanost, inovativnost, uključivost, međusobno uvažavanje, poštovanje i timski rad temelj našeg poslovanja – poručili su iz Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac.

Pozivaju sve građane da naprave selfie uz ovu cvjetnu kreaciju u ritmu pjesme “Rim Tim Tagi Dim” i svoju fotku stave u komentar objave.

– Čestitamo Marku na uspjehu i na pozitivnoj energiji koju je prenio na sve nas – zaključili su.

zatvori