Nedjelja, 29. rujna 2024.

FOTO Mladi vatrogasci sudjelovali na Memorijalu Stjepan Paša i pokazali svoje vještine

Memorijal Stjepan Paša u organizaciji članova Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica okupio je 450 mladih vatrogasaca.

Naime, tradicionalno natjecanje vatrogasnog pomlatka i mladeži okupilo je jučer 49 ekipa koje su se natjecale u kategorijama mladež muška, mladež ženska, pomladak muški i pomladak ženski.

– Memorijal je održan na igralištu u koprivničkom Miklinovcu, a otvorio ga je gradonačelnik Mišel Jakšić te je svim natjecateljima poželio puno sreće, pozitivnu konkurenciju i ugodan boravak u Koprivnici – ističu u društvu.

Zapovjednik DVD-a Koprivnica Danijel Matijaković s gradonačelnikom Jakšićem obavio je smotru sudionika, a svečano je ispraćen i vijenac koji je položen na grob pokojnog Stjepana Paše.

Dodajmo kako su u kategoriji muške mladeži prvo mjesto osvojili članovi DVD-a Bedekovčina, u kategoriji ženske mladeži prvo mjesto pripalo je članicama DVD-a Ostrna, u kategoriji muškog pomlatka članovi DVD-a Palinovec osvojili su prvo mjesto, dok su u kategoriji ženskog pomlatka članice DVD-a Koprivnica odnijele pobjedu.

Slušaj uživo
zatvori