Petak, 14. lipnja 2024.

FOTO Koprivničanka i mentorica Lidija Sović pripremala učenicu Leu Golub za državno natjecanje

Državno natjecanje WorldSkills Croatia održano je prošlog tjedna, a najveći je to događaj izvrsnosti u strukovnom obrazovanju i vještinama.

Natjecanje se svake godine održava na Zagrebačkom velesajmu u organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja te Agencije za strukovno obrazovanje.

Kako bi uopće došli do državne razine natjecanja učenici iz svih škola u Hrvatskoj prolaze izlučna, školska i međužupanijska natjecanja.

Tako je i ove godine naša Koprivničanka, zaposlenica Srednje strukovne škole u Varaždinu i vlasnica koprivničkog kozmetičkog salona Studio ljepote Glamur Lidija Sović sa svojim mentorstvom dokazala izvrsnost i majstorstvo u disciplini Kozmetičke njege.

Radom, trudom, voljom i znanjem Lidija Sović pripremila je svoju učenicu Leu Golub koja je osvojila drugo mjesto.

– Danas je popularnije biti drugi, srebrna medalja je za nas zlatnog sjaja. Kao kozmetičarka radim punih 28 godina, od toga zadnjih 12 predajem struku u Srednjoj strukovnoj školi Varaždin i rado prenosim znanje i vještine na mlađe generacije. U svojem salonu Studio ljepote Glamur gotovo uvijek sam radnik jer moj posao je moja strast – kazala je Sović.

“Ako želite blistavi izgled, naš kozmetički salon je savršeno mjesto za vas! Uz naš tim stručnih kozmetičara te vrhunsku opremu i preparate garantiramo vam najbolje tretmane za njegu kože i mnoge druge kozmetičke usluge, jer mi razumijemo vašu kožu. Kod nas dobivate individualni pristup, a cilj nam je da istaknemo vašu prirodnu ljepotu i učinimo sve da se osjećate sjajno u svojoj koži” – moto je salona Glamur.

Sović ističe i kako uz rad u školu i salonu organizira i radi zanimljive te zabavne radionice s dozom opuštanja uz vrhunska vina. Time vas korak po korak vodi do savršenoga make up looka.

– Ukratko – piće u ruci, šminka na licu – zaključuje Lidija Sović.

zatvori