Ponedjeljak, 29. srpnja 2024.

FOTO Đurđevački Graničar organizirao veliki turnir za mlade nade nogometa

Đurđevački Nogometni klub Graničar bio je domaćin igranja redovnog kola proljetnog dijela prvenstva najmanjih nogometaša Koprivničko-križevačke županije i to uzrasta do sedam godina.

Turnir se održao na ŠRC-u Vlado Leščan Duspe, a Picokima su u goste stigli prijatelji iz Slaven Belupa, virovskog Podravca, Radnika Križevci, Škole nogometa grada Koprivnice i bregovske Mladosti, izvijestili su iz Grada Đurđevca.

– Pred punim tribinama navijača u atmosferi koje se ne bi postidilo ni finale Lige prvaka veseli i zaigrani mališani ozbiljno su napadali i branili svoj gol, driblali i zabijali te se igrali loptom kao veliki. Mali nogometaši naše županije su na ovom turniru pokazali da njihovi veliki klubovi ne trebaju brinuti za budućnost jer mogu računati na njih – istaknuli su.

Da je turnir bio uspješan poručili su i iz kluba.

– Bila je to prekrasna sportska priredba na kojoj valja čestitati domaćinima i organizatorima, svim trenerima i roditeljima na logističkoj pripomoći te voditelju turnira i treneru malih nogometaša Graničara Jurici Karanu – zaključili su.

zatvori