Nedjelja, 29. rujna 2024.

EKSKLUZIVNO ZA DRAVU Razgovarali smo s glazbenikom koji je pokraden u Italiji: Skoro sam pao u nesvijest!

Telefonom nam se javio koprivnički glazbenik Krešimir Delimar koji je pokraden prilikom svog putovanja u Italiju, a ukraden mu je kamper, glazbena oprema, instrumenti, odjeća, dokumenti te novac.

Ukupna šteta procjenjuje se na 50.000 eura, a sve je prijavljeno tamošnjoj policiji iako je i s talijanskim organima reda nakon krađe doživio neugodnu situaciju.

– Obišao sam nekoliko policijskih postaja, a nekim policajcima je čak bilo smiješno što sam doživio. Da ne pričam o tome kako su trojica policajaca potrebna za tri riječi engleskog, svatko jednu zna – kazao je ljutito Delimar.

>> Poznatom koprivničkom glazbeniku u Italiji ukrali opremu, Krsto: Ukrali mi kamper sa svime unutra!

Kamper bez kojeg je ostao nedavno je potpuno obnovljen, a neki glazbeni instrumenti imaju izuzetno veliku sentimentalnu vrijednost.

– Strašno se osjećam. Sve se dogodilo unutar sat vremena od mog dolaska u Milano na koncert Metallice. Skoro sam pao u nesvijest kad sam vidio da kampera nema – rekao nam je tužno Krsto.

Nažalost, krađe automobila, pljačke i džeparenje dio su svakodnevice u velikim talijanskim gradovima, a kaznena djela obično provode organizirane grupe koje namjerno ciljaju imovinu stranih turista koji dolaze u zemlju.

Za Delimara je pokrenuta i kampanja kojoj se mogu priključiti svi koji žele pomoći našem Krsti. Link je ovdje.

Slušaj uživo
zatvori