Petak, 27. rujna 2024.

[DARIVANJE] Dječja predstava ‘Vremenaste igre’ nastala prema slikovnicama Zorana Vakule dolazi u Domoljub, znamo tko su dobitnice ulaznica

“Vremenaste igre” predstava je za djecu uzrasta od tri godine naviše, a nastala je u suradnji Tate Slikovnice i Zorana Vakule.

U ovoj nezaboravnoj edukativnoj avanturi Tata Slikovnica odgovara na brojna pitanja koja muče Tetu Tenu / Tetu NeMirnu. Od čega su napravljeni oblaci? Kako nastaje kiša? Kako se možemo igrati s vjetrom?

Teta Tena / Teta NeMirna bi željela doprijeti do oblaka i igrati se s njima. Što je sve potrebno da bi se to ostvarilo, doznajte u čarobnoj meteorološkoj predstavi kojom se nastoji promicati svijest o okolišu i i povezanosti prirode i čovjeka.

Predstava je nastala po slikovnicama “Vremenaste priče” našeg poznatog meteorologa Zorana Vakule. Riječ je o seriji slikovnica od kojih se svaka bavi određenim meteorološkim fenomenom. Priče zajedno čine izvrstan materijal za osvještavanje djece i mladih o pitanjima meteoroloških pojava, prirodi te ekologiji i klimatskim promjenama koje su neizostavni dio naših života.

Predstava će se održati u dvorani Domoljub 23. svibnja u 18 sati, a svoje ulaznice po cijeni od 3,30 eura možete podići u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 od 7 do 15 sati.

Moguće je ulaznice rezervirati i putem elektroničke pošte [email protected]. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu šest i više ulaznica iznosi 2,50 eura.

Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu Domoljub, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

Produkcija: Kaleidoskop, Mali teatar
Tekst: Prema slikovnicama Zorana Vakule
Režija: Igor Bakša
Igraju: Tena Pataky, Marko Capor i Sebastian Doe
Glazba: Sebastian Doe
Scenografija i kostimografija: Autorski tim predstave

Trajanje: 45 minuta
Uzrast: 3+


Drava.info i Pučko otvoreno učilište Koprivnica daruju vam dva puta po dvije ulaznice, a dobitnice su Željka Đurkan i Petra Posavec. Upute smo vam poslali u Facebook inbox.

Izvor: Pučko otvoreno učilište Koprivnica
Slušaj uživo
zatvori